Reviews camping Barcarès Perpignan

Hennie Uit Lelystad

« We hadden erg veel last van beestjes. We zitten na 2 dagen helemaal onder de bulten. »

4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 14/06/2024 tot 16/06/2024, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 17/06/2024

5 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Michel Uit Maastricht

« Mooie rustige camping met geweldige service. Tijdens het koken van de avondmaaltijd bleek opeens het gas op. Dit gemeld bij de receptie en was al laat in de avond. Toen ik terug kwam bij mijn gehuurde caravan ( ongeveer 3-5 minuten lopen werd de gastank al vervangen. SUPER dus die service!!! Ook vriendelijk personeel!! »

3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2023 tot 16/09/2023, In huuraccommodatie Zonder kinderen

Gepubliceerd op 19/09/2023

10 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Anja Uit Renswoude

« Prima »

4 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 02/09/2023 tot 17/09/2023, In huuraccommodatie Zonder kinderen

Gepubliceerd op 18/09/2023

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

René Uit Etten-leur

« Top camping, vriendelijk personeel, top bar binnen en buiten. lounge area en top restaurant met afwisselende gerechten en pizza's. schoon zwembad en altijd een ligbed want je kan niet reserveren. »

11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/09/2023 tot 16/09/2023, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 18/09/2023

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Reactie van het dorp

Hallo René,Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw ervaring op de camping! We zijn erg blij dat u genoten heeft van ons vriendelijke personeel, onze bar, ons restaurant met verschillende gerechten en pizza's en ons zwembad. We zijn er trots op dat we een aangename plek kunnen bieden waar onze gasten kunnen ontspannen en van hun vakantie kunnen genieten. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen. Het allerbeste, Léa Marketing & Klantenservice

Ludwig Uit Hoeselt

« Zeer goede camping met zeer vriendelijk personeel. S'avonds hoorden we af en toe de muziek van een andere camping maar dat heeft te maken met de wind en is logisch als je tussen andere campings ligt. Het sanitair is deels nieuw en deels war ouder maar, we hebben nog nooit zulk proper sanitair gehad. De hygiëne was hier top. De animatie was voor ons niet zo belangrijk maar er is voor iedereen wat. Voor ons staat de camping in onze top 3. »

3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 28/08/2023 tot 15/09/2023, Op kampeerplaats Zonder kinderen

Gepubliceerd op 16/09/2023

10 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Reactie van het dorp

Hallo Ludwig,Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling van onze camping. We zijn erg blij om te horen dat u een geweldig verblijf heeft gehad en dat u genoten heeft van ons vriendelijke personeel en de netheid van onze sanitaire voorzieningen. We begrijpen dat er door weersomstandigheden af en toe lawaai van een andere camping kan zijn, maar we zijn blij dat dit uw ervaring niet heeft bedorven. Het is geweldig om te horen dat onze camping in uw top 3 staat! We hopen u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring. Bedankt voor het kiezen van onze camping en voor uw waardevolle feedback. Met vriendelijke groet Léa Marketing & Klantenservice

Angela Uit Nijkerk

« Super vakantie gehad. De chalet met 3 bloemen is wel wat oud met gebruikerssporen, die makkelijk te verhelpen zijn, dat was jammer. Apparatuur die niet meer (volledig) werkte bijvoorbeeld. Verder vriendelijk en mooi park, ook voor kinderen. »

2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf van 30/08/2023 tot 13/09/2023, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 15/09/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Wil Uit Leiden

« Goede accomodaties, vriendelijk personeel, wat klein zwembad en een klein winkeltje De afstand naar het strand vond ik erg groot, half uur lopen Al met al een prettig verblijf »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 23/08/2023 tot 07/09/2023, In huuraccommodatie Zonder kinderen

Gepubliceerd op 10/09/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Marjolijn Uit Kortenhoef

« Wastafel en douche hokjes werden na 22uur afgesloten »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 07/08/2023 tot 24/08/2023, Op kampeerplaats Met kinderen

Gepubliceerd op 04/09/2023

5 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Reactie van het dorp

Hallo Marjolijn,Bedankt voor uw feedback over onze sanitaire voorzieningen. Wij zijn ons bewust van het belang van voldoende toiletten en douches voor onze gasten. Daarom zijn er twee toiletgebouwen beschikbaar, waarvan de ene om 22.00 uur en de andere om 01.00 uur sluit. Wij hopen dat u, ondanks deze ongemakken, een aangenaam verblijf bij ons heeft gehad en dat wij het genoegen zullen hebben u nogmaals te mogen verwelkomen. Hoogachtend Léa Marketing & Klantenservice

Richard Uit Hazerswoude Dorp

« zeer nette camping vrolijke camping gasten en personeel »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 24/07/2023 tot 06/08/2023, Op kampeerplaats Met kinderen

Gepubliceerd op 28/08/2023

9 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties

Desiree Uit Groesbeek

« Heerlijke vakantie gehad! »

Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf van 05/08/2023 tot 16/08/2023, In huuraccommodatie Met kinderen

Gepubliceerd op 27/08/2023

8 /10

Zwembad

Accommodatie

Landschapsarchitectuur

Diensten

Animaties